AUSZTRÁLIA A-TÓL Z-IG

A világ legszebb tengerparti kiállítása - Sculptures by the Sea

2018. november 02. 09:59 - AtoZ

1997 óta kerül megrendezésre Sydney legszebb tengerparti sétányán immár a világ legnagyobb szabadtéri szoborkiállítása, a Sculptures by the Sea. A 3 héten át tartó kiálltást több, mint fél millióan látogatják meg évente, ami a Bondi és a Tamarama strand közötti meseszép 2 km-es tengerparti sétaúton terül el. Ez az út egyébként is a Sydney-be látogató turisták egyik legkedveltebb célpontja, ilyenkor pedig konkrét dugók szoktak kialakulni. Ettől függetlenül tényleg elképesztő élmény a világ legszebb tengerpartjai között számontartott Bondi strandról elindulni, és több, mint 100 művész szabadtéri installációját végignézni, miközben a türkiz színű tenger nyaldossa a sziklákat a háttérben. De elég is a szóból, lássuk az idei év legérdekesebb szobrait, plusz néhány életképet a környékről és a sétaútról...


dscn0477.jpg

 

Kövess minket a Facebookon, ahol rendszeresen posztolunk érdekességeket Ausztráliáról, Sydney-ről:

https://www.facebook.com/azausztralia/ 

Igen, van Insta fiókunk is, ott is igyekszünk szebbnél szebb képeket megosztani Veletek:

https://www.instagram.com/az_traveling/

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azausztralia.blog.hu/api/trackback/id/tr414328109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szeme közé, laposan! 2018.11.04. 14:25:54

Nem irigyellek titeket, biztosan baromi fárasztó lehet ilyen rendezvényeket végignézni, miközben a helyszín maga is csodás... ;)

AtoZ 2018.11.05. 02:00:42

@szeme közé, laposan!: :)) igen, ez kokemeny elhivatottsag a reszunkrol ;))))
süti beállítások módosítása